Hőforrás Hotel*** - Gyula

-10%pontokért
Foglaljon 2x olcsóbban!

Foglalásain keresztül gyűjtsön pontokat és fizessen mindig kevesebbet beváltóhelyeinken! Szolgáltatásunk ingyenes.

Még nincs kártyaszámom, szeretnék ingyenes pontgyűjtőkártyát
10 000 Ft értékű ajándékponttal! Részletek a kedvezménykártyáról
Rendelkezem kártyaszámmal a lejjebb megadott e-mail címemen.
Nem szeretném a pontgyűjtőkártyát, és a vele járó kedvezményeket.
Érdeklődni szeretnék, kötelezettség nélkül
Foglalni szeretnék, elfogadom a lemondási feltételeket.
Érkezés: Éjszakák:
Szobák száma:
  Felnőtt Gyerek Gyerek(ek) életkora
1. szoba
Megjegyzés:
Telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 9-17 óra között: +36-30-985-8991
E-mail: szallasfoglalas@utisugo.hu
E-mail cím
Név
Telefon
Kedvezmény kupon
A legjobb áron foglalhat amit a szálláshely szerződésben garantál.
Nincs foglalási díj a szállásfoglalás, ügyintézés nálunk díjmentes.
Ön közvetlenül a szálláshelynek fizet mi nem kérünk előleget, kártyagaranciát.
Közelítő kalkulált ár Pontkedvezmény Kalkulált fizetendő ár Ajándékpontok
0 Ft 0% (0 pontért) 0 Ft 0 pont

A fenti, automatikus kalkuláció során megjelenő ár tájékoztató jellegű!
Ajánlatnak semmilyen körülmények között nem minősül! Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk ettől eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár. A fenti kalkulátor árazáskor a választott csomagajánlat alapárát használja a beállított dátumtól függetlenül.
A klakulátor nem veszi figyelembe a gyerekkedvezményekre vonatkozó korhatárokat és értékeket, egyedi akciókat, felárakat, kizárásokat és egyéb árat módosító feltételeket, létszám tekintetében a felnőttek számán kívül a gyermekként jelölt 2 éves kor feletti létszámot veszi figyelembe 50%-os közelítő árkedvezménnyel.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így a fenti kalkuláció sem érzékeny ezekre az árváltozásokra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.

Válaszlevelünkben küldött előzetes kalkulációnk az oldalon megjelenő áraktól eltérhet.

Az esetleges eltérés leggyakoribb okai az alábbiak lehetnek: Az oldalunkon megjelenő csomagajánlatok az összehasonlíthatóság miatt, lehetőség szerint az érvényességi időn belül legkedvezőbb kétfős elhelyezésre vonatkozó legalacsonyabb árral kerülnek feltöltésre, mint alapár függetlenül az érvényességi időn belül változó áraktól és a tényleges lekérés dátumától.
A szálláshelyek gyakran áraikat speciális árazási és szoba készlet kontrolling elvek alapján határozzák meg. Ezen elvek rendszeres alkalmazásával, aktuális áraik az érvényességi időn belül is naponta változhatnak és az alapárhoz képest akár jelentősen eltérhetnek. Ezek a folyamatok az alapárat nem befolyásolják így oldalunkon sem jelennek, csupán az előzetes kalkulációnál kerülnek alkalmazásra.

Szobák elérhetősége:A szálláshelyek a legtöbbször a kalkulációban szerepeltetett szobákat kérésünkre "félre teszik" határozott időre, vagy megrendelésig, de erre nem minden esetben van lehetőség. Éppen ezért a szobák foglalása, csak a visszaigazolással és annak feltételeivel válik véglegessé.

Pontos árat és egyéb feltételeket minden esetben egyedül az általunk kiállított visszaigazolás tartalmaz. Megrendelés során különleges esetben a kalkulációtól eltérő visszaigazolt ár esetén természetesen módja van a megrendeléstől, a visszaigazolását követő 48 órán belül, következmények nélkül elállni és ilyen esetben erre felhívjuk figyelmét is.

Megkeresésére a válaszunkat legkésőbb 48 órán belül elküldjük Önnek.
Amennyiben nem kapná meg a megadott határidőn belül, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunkon a +36-30-985-8991-es telefonszámon.

Hőforrás HotelGyula - szállásfoglalás

Dél-Alföld / Gyulai / Békés / Gyula / Hőforrás Hotel

Wellness Sport, aktív pihenés Gyermekbarát Városlátogatás Gyógyturizmus
STÍLUS
Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Városlátogatás, Gyógyturizmus
TELEPÜLÉS
Gyula
SZÁLLÁS TIPUSA
Hotel ***
CÍM
5700 Gyula, Rábai Miklós utca 2.
NYITVATARTÁS
01.01-12.31

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-10%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat

Hőforrás Hotel*** Gyula

A szálloda a gyógyvizéről méltán híres gyulai termál-és strandfürdő közelében zajtól és átmenő forgalomtól mentes zöldövezetben található. A szálloda épületegyüttese már messziről felhívja magára a figyelmet különös tömegalakításával és színekben gazdag megjelenésével. A Hőforrás Hotel kulturált környezetben, színvonalas szolgáltatással, szolid árakkal egész évben várja a vendégeket.

A szálloda a gyógyvizéről méltán híres gyulai termál-és strandfürdő közelében zajtól és átmenő forgalomtól mentes zöldövezetben található. A létesítmény a városban egyedülállóan, egy négyhektáros gyönyörű parkkal rendelkezik. A parkban két játszótér, teniszpálya, pihenőhelyek, asztali tenisz, lengőteke és szabadtéri tűzrakó hely áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda mellett két étterem, élelmiszerbolt, ajándékbolt, pogi vár, kozmetika és fodrászat működik. A környezeti adottságok és a területen lévő szolgáltató egységek garantáltan biztosítják a nyugodt, gondtalan pihenést.

A személygépkocsik és autóbuszok részére megfelelő számú parkolóhely van kialakítva. A szálloda előtti buszmegállóból a menetrendszerinti járattal 5 perc alatt érhető el a belváros.

A szálloda épületegyüttese már messziről felhívja magára a figyelmet különös tömegalakításával és színekben gazdag megjelenésével. A létesítmény 3 db kétszintes, lifttel rendelkező épületében 30 db 2 ágyas, fürdőszobás szoba, 130 db egyszobás, főzőfülkés lakrész és 5 db apartman található. A kétágyas, fürdőszobás szobák közül 8 db mozgáskorlátozott vendégek fogadására is alkalmas.

Az emeletes épületeket bungalószerűen körülvevő földszint + padlástér beépítéses házakban helyezkedik el 96 db másfélszobás lakrész. Bennük előszoba, teraszra nyíló nappali, fürdőszoba, felszerelt főzőfülke, színes TV műholdas vételi lehetőséggel, a tetőtérben hálószoba található. A szobák és apartmanok egy részében telefon is van. Reggelit a szállodában ( svédasztalos) főétkezéseket pedig a szálloda mellett lévő étteremben biztosítunk. A főzőfülkés lakrészekben üdülőknek lehetőségük van az önellátásra is.

A szálloda szolgáltatásai:

  • reumatológiai gyógyászat
  • masszázs
  • fodrászat
  • kondicionáló terem
  • saját park játszótérrel, teniszpályával
  • presszó
  • konferencia terem
  • talpmasszázs
  • aqumasszázs
  • pedikűr, manikür
  • széf
  • programszervezés

GYÓGYÁSZAT

A szálloda „E” jelű épületében található gyógyászati részlegen, a mozgásszervi megbetegedések gyógyítását segítő kezelések vehetők igénybe. A vizsgálatokat reumatológus szakorvos végzi, és az ő javaslata alapján a következő kezeléseket lehet igénybe venni:

  • gyógymasszázs
  • szénsavfürdő, pezsgőfürdő
  • magnetoterápia
  • tangentor
  • elektroterápia
  • iszapkezelés
  • ultrahang kezelés
  • négyrekeszes galván

KONFERENCIA TEREM

Konferenciák, továbbképzések, előadások és kiállítások rendezésére alkalmas reprezentatív helyiség. Asztalokkal és székekkel berendezve 120 fő, csak székekkel berendezve 240 fő befogadására alkalmas. A teremben hangosítás, négy monitoron nézhető videó lejátszási lehetőség van.

Bababarát szolgáltatások:

Bababarát szobák és családi apartmanok várják a gyermekes családokat. Babaágyat ágyneművel, babakádat állvánnyal és etetőszéket biztosítunk. 2010. május 1-én átadásra került a "Csodavilág játszószoba", ahol animátor gondoskodik a gyermekek foglalkoztatásáról, felügyeletéről 2-12 éves korig. Folyamatosan bővítjük gyermekbarát szolgáltatásainkat.

2010. június végén került átadásra a parkunkat határoló Körös élővízi ágánál egy plázs, ahol napozóágyak, tusoló, gyermekpancsoló került kihelyezésre.

A Hőforrás Hotel kulturált környezetben, színvonalas szolgáltatással, szolid árakkal egész évben várja a vendégeket.

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Zöldövezet, Gyógyfürdő mellett (gyulai termál-és strandfürdő közelében)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Nyelvismeret, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Gyermekfelügyelet, Ajándékbolt, Központi széf, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Drink-bár
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás (részben), Fürdőszoba, TV, Telefon, Hűtőszekrény, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Fodrászat, Pedikűr, Manikűr, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Tenisz, Edzőterem, Asztalitenisz
  • Gyógyszolgáltatások
    Orvosi rendelő, saját orvos, Gyógykezelés
fizetési lehetőségek
kedvezmények
2 éves kor alatt    a reggeli ingyenes
2-6 éves korig    a reggeli 50% kedvezménnyel
6 éves korig ingyenes    a szállás szülőkkel egy szobában
Nászutasok 15%  
Csoport 10%