Júliusban megnyitotta kapuit Gyula belvárosában a Corso Boutique Hotel****

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Júliusban megnyitotta kapuit Gyula belvárosában a Corso Boutique Hotel****

Feltöltve: 2010-08-03

Teltházzal nyitott Gyula legújabb négycsillagos és egyetlen belvárosi design szállodája. A ház új szállodatípust: a boutique hotelt honosítja meg a fák, virágok városában, Gyulán.

A 20 szobás szálloda egyediségét a személyre szabott szolgáltatásokon túl, látványos belsőépítészeti megoldásokkal hangsúlyozzák. A szobák megjelenése követi a 21. század divatos külső jegyeit, forma & design, színek & lendület. A hotel design koncepciójának kialakításakor elsődleges szempont volt Gyula természet közeli mivoltának hangsúlyozása. Erős vizuális elemként, modern értelmezésben nyúlnak a természethez, ezen belül a vidámságot árasztó színes virágokhoz, melyek nagy üvegfelületen, egészen közelről, egészen tisztán és természetesen jelennek meg.

A vendégeket standard, superior szobakategóriákkal és egy lakosztállyal várják. Minden szoba klimatizált, minibárral, szobaszéffel, telefonnal, LCD televízióval, internetcsatlakozási lehetőséggel ellátott. A magasabb kategóriákban DVD lejátszó, mini hifi és extra szobabekészítés növeli a színvonalat.

A Leel-Őssy Kft. tulajdonában álló Corso Boutique Hotel a város minőségi szálláskínálatát gyarapítja. Főbb szolgáltatásai: klubszoba, wellness rész (szauna park), melyben finnszauna, infraszauna, aromakabin, gőzkabin, sókamra, jacuzzi, masszázsszolgáltatások, valamint kardiogép áll a vendégek rendelkezésre, az üzleti utazókat pedig konferenciaterem és business centrum várja. A vendéglátást a nemzetközi és speciálisan gyulai reggelin túl, a szálloda kávézója és bárja látja el.

Ajánljuk mindenkinek, aki minőségre, egyediségre, kultúrára és lüktető belvárosi életre vágyik! (X)