Ázsia az üzleti utazókért

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Ázsia az üzleti utazókért

Feltöltve: 2008-01-11

Ázsiát nem csak az egyszerű turisták, de a az üzleti utazók is felfedezték maguknak. Évente számos vállalat küldi különféle konferenciára, incentive utazásra munkatársait.

Az incentive és az üzleti utaztatásra szakosott ázsiai irodák is egyre erősebb szereplői Ázsia turizmusának. A minden év októberében Bangkokban megrendezett IT&CMA-CTW vásáron az ázsiai utazási piac legfontosabb üzleti utaztatással foglalkozó szereplője mutatja lbe egújabb szolgáltatásait és kínálatát.

Az elmúlt évben 1300, üzleti utaztatással foglalkozó látogatót vonzott az IT&CMA (Incentive Travel & Conventions, Meeting Asia) vásár, ahol a kiállítók Dél-Kelet-Ázsiát, mint konferenciák és incentive utazások ideális helyszínét mutatták be az érdeklődőknek. A bangkoki CentralWorld épületének 5500 négyzetméteres pavilonjában az IT&CMA mellett helyet kapott CTW (Corporate Travel World) utazási vásár is.A két kiállításra összesen 30 ázsiai országból érkeztek a kiállítók, akik 300 külföldről érkezett utazási irodai ügynökkel találkozhattak és tárgyalhattak. Az meghívott utazási irodák képviselői több mint 40 országból érkeztek erre az alkalomra Thaiföldre.

A szakmai kiállítás szervezője a legnagyobb ázsiai turisztikai szaklap kiadója, a TTG Asia Media. Darren Ng, a TTG Asia ügyvezető igazgatója elmondta: a vásár megszervezésének legfontosabb mozzanata a legmegfelelőbb utaztatók kiválasztása és meghívása Ázsia legnagyobb incentive szakmai vásárára.

A soron következő IT&CMA turisztikai vásárt az idén áprilisban a kínai Sanghajban rendezik IT&CMA China néven.